vineri, 28 octombrie 2011

Rochiţa de Crăciun


În concepţia mea rochiţa de Crăciun trebuie să fie roşie şi cuminte ... că doar îl aşteptăm pe Moş Crăciun să vină încărcat de daruri, nu? :) Poate părea o contradicţie în termeni ca o rochie să fie roşie şi cuminte în acelaşi timp, daaar ... eu am găsit-o! et voilaaa :)
Red collar dress
Rochiţa de mai sus e dintr-o colecţie mai veche de pe singer22.com, însă poate fi folosită ca inspiraţie! Iar tot căutând şi căutând am descoperit şi eu site-ul asos.com şi încă două rochiţe mici, drăguţe, roşii şi cuminţi:
Ribbon red dress
Classic red dress

Hope you like them :)

2 comentarii:

  1. Prima imi place mai mult, dar de ce rosie si cuminte?hmm. A mea as vrea sa fie mov si cumintica, dar nu prea:). Poate mai facem schimb de idei si poze!
    pup

    RăspundețiȘtergere
  2. În viziunea mea "roşul" este culoarea Crăciunului :) şi purtând roşu fiecare dintre noi este o mică "Crăciuniţă" care aduce bucurii celor din jur ... iar "cuminte" deoarece şi noi la rândul nostru îl aşteptăm pe Moş Crăciun să vină încărcat de surprize şi emoţii plăcute! În schimb pentru cumpăna dintre ani aş vedea o rochiţă mov şi deloc cuminte (a nu se înţelege indecentă :)) poţi crea şi tu un articol despre cum ai vrea să arate rochiţa de Crăciun şi de ce ... aş fii interesată să văd :)

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...