miercuri, 9 noiembrie 2011

Cremă cu ulei de argan și acid hialuronic vegetal

Încă sunt în căutarea cremei ideale pentru tenul meu ... și cum am citit recent despre proprietățile deosebite ale uleiului de argan pentru ten, am decis că aș vrea să încerc o cremă pe baza acestui ulei. Intenția mea este de a înlocui încet-încet așa-zisele cosmetice clasice cu cosmetice naturale, denumite și ”bio”!

Deoarece este cel mai rar ulei, uleiul de argan are și un preț un pic mai piperat, dar nu mai scump decât diverse creme ”renumite” care nu au făcut în schimb miracole cu tenul meu! Și nu, nu am așteptări exagerate :)

Uleiul de argan este folosit pentru ten, păr și unghii. Pentru ten are foarte bune proprietăți de hidratare, hrănire, regenerare, fiind foarte eficient în lupta cu ridurile, în special a celor de expresie, oferind elasticitate pielii; are efecte de regenerare și hrănire pentru păr și unghii, putând fi folosit cu succes în diferite măști și creme specifice.

După căutări pe internet m-am decis pentru achiziționarea unei creme pe bază de ulei de argan și acid hialuronic vegetal de la L'Erboristica. Și după prima săptămână de folosire sunt mulțumită de alegerea făcută - tenul meu este hidratat întreaga zi, pielea se simte proaspătă si mai elastică. Și în plus cojile care mi se formau în jurul frunții sau urechilor din cauza dermatitei seboreice au dispărut ca prin minune!

L'Erboristica cremă cu ulei de argan și acid hialuronic vegetal
Crema am achiziționat-o de aici în caz că este și altcineva interesat :)


Un comentariu:

  1. Creme foarte bune pe baza de acid hialunoric sunt cele de la Vichy http://www.remedii-online.ro/search?type=product&q=acid+hialunoric. Le recomand!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...