luni, 14 noiembrie 2011

O veveriță :)

Sâmbătă am decis că ar fi frumos să capturez culorile toamnei în Sofia, fiind inspirată de niște poze absolut superbe de pe facebook, denumite ”O fabuloasă galerie de toamnă”. Așadar, înarmată cu aparatul meu Nikon 3100 (care îmi rezervă încă multe surprize) am ieșit în frigul de afară pregătită să realizez niște cadre „memorabile” ... sau mai bine zis, din câteva sute de încercări, câteva or ieși reușite :) Am decis ca prima locație, care s-a dovedit și ultima din cauza frigului, să fie parcul de lângă mine adică „Parcul de Sud” (Южня Парк). Acest parc este de-a dreptul imens și mai degrabă seamănă cu o rezervație, o miniatură dintr-o zonă montană adusă în mijlocul orașului. 

Iar veverițele nu lipsesc din acest peisaj ...


Iar aici chiar se uita la mine mirată de ce o pozez :)


P.S.: știu, îmi trebuie un obiectiv mai bun pentru fotografii la distanță, dar mă bucur totuși că am reușit să o capturez în poză!

Odată ce voi reuși să fotografiez mai multe locații din Sofia, de preferință înainte de începerea iernii voi realiza o galerie cu cele mai reușite creații artistice. Între timp considerați veverița ca avanpremiera ”proiectului” :)

3 comentarii:

  1. Imi plac foarte mult micile fragmente din viata cum le-ai prins, momente unice pentru tine care ai fost de fata si emotionante pentru noi care le privim, imi doresc si eu sa vad asa o veverita cocotata in copac:).Tin sa-ti multumesc cu aceasta ocazie si de faptul ca esti interesata de blog-ul meu! Te pup si hai sa ne cunoastem mai bine, putin cate putin

    RăspundețiȘtergere
  2. Din păcate nu am reuşit să fac poze mai reuşite deoarece mititica se căţăra foarte repede, dar mă bucur că îţi place :)

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...