marți, 20 decembrie 2011

Lapte de corp pentru fermitatea pielii de la Cattier

Am ajuns și eu acasă în București unde mă aștepta de ceva vreme laptele de corp pentru hidratare și fermitate de la Cattier primit pentru testare de la biobeauty. Să menționez că este prima oară când primesc un produs spre testare pentru a-mi expune impresiile pe blog. Și mă bucur că aceasta a fost o loțiune de corp bio, eu fiind din ce în ce mai interesată în ultima vreme de acest tip de produse :)

Așadar să îmi spun impresiile după ce am utilizat laptele de corp în ultimele zile. Voi începe prin argumente pro și contra și voi încheia cu concluziile mele referitoare la produs.
Argumente pro:
    - loțiunea se absoarbe ușor de către piele, fără a o lăsa încărcată sau grasă;
    - efectul de hidratare este de lungă durată;
    - pielea se simte mai fermă și catifelată în urma folosirii acestui lapte de corp;
    - după aplicare pielea își păstrează mirosul natural (deși aici poate unele persoane ar dori ca loțiunea de corp să le parfumeze un pic pielea - eu făcând partea din acestă categorie).
Argumente contra:
     - mă așteptam ca mirosul loțiunii să fie mai plăcut, un pic parfumat și să imprime pielii o anumită aromă.

Drept concluzie, dacă ceea ce doriți este un lapte de corp care să ofere pielii hidratare și fermitate de lungă durată, fără a parfuma pielea atunci acest lapte de corp reprezintă o alegere foarte bună. Eu recunosc că îmi doresc în plus și un ușor miros parfumat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...