marți, 8 mai 2012

Tratamente naturiste: masaj japonez roll-out și reflexoterapie

Asta scria pe voucherul primit cadou de 8 martie de la cineva drag, care s-a gândit că par cam tensionată în ultima vreme și ar fi cazul să mă relaxez :) așadar când am ajuns din nou prin București am zis ca ar fi cazul să-mi valorific voucherul, fiind întrebată în mod repetat de acel cineva drag, când mă duc. Și bine am făcut că m-am dus ... bine, întâi m-am uitat pe site ce înseamnă acel masaj japonez roll-out, m-am întrebat existențial dacă trebuie să ma dezbrac pentru el, dacă oare pentru reflexoterapie îmi dau un lighean să mă spăl pe picioare înainte de începerea ședinței și altele :)

Dar totul a fost bine, chiar foarte bine ... încă sunt sub influența pozitivă a efectelor masajului.

Masajul japonez roll-out se realizează cu ajutorul unui „instrument” special ... a se vedea în imaginea de mai jos, combinat cu masajul tradițional realizat cu ulei aromat și cu mâini dibace. 
Masaj roll-out japonez
Mai multe detalii puteți găsi aici. Pot spune că a fost minunat, mai plăcut decât masajul terapeutic obișnuit, iar spatele meu se simte mult mai bine, îndreptat de-a dreptul. Și împreună cu el și eu mă simt mult mai bine. Atmosfera a fost liniștită, muzică ambientală, totul propice relaxării!

Și acum despre reflexoterapie ... nu, nu m-au așteptat cu ligheanul :) masajul tălpilor este ... straniu și un pic dureros, dar până la sfârșitul ședinței m-am obișnuit - și chiar mi-am propus să mai revin pentru o nouă ședintă, deoarece este o modalitate foarte bună de a păstra buna funcționare a organismului - fără a apela la diferite vitamine sau suplimente alimentare.

Totul a durat 1oră jumătate, 50 minute masajul japonez și 40 minute ședința de reflexoterapie ... și mi-au dat o stare de bine de luuungă durată. Așadar vreau ca de acum încolo să mă duc la masaj și reflexoterapie ... lunar.

Mie mi-a plăcut, m-a făcut să ma simt mai bine, atât fizic, cât și psihic, m-a încărcat cu energie pozitivă și poftă de viață :)

P.S.: după această experiență am revenit de numeroase ori la d-l Nicu Ghergu, un terapeut în adevăratul sens al cuvântului, un magician al masajului, un om cu suflet de aur, pe care îl recomand oricui își dorește un masaj cu efecte benefice de lungă durată sau caută soluții alternative pentru diferite probleme de sănătate. 

http://www.tratamentenaturiste.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...