miercuri, 30 mai 2012

Review: crema hidratantă Imperialis de la Lush

Trebuie să recunosc că această cremă mi-a făcut o impresie bună de la prima folosire ... are un miros proaspăt, o textură fină, se absoarbe repede și complet, lăsând tenul cu o senzație de prospețime, hidratare și catifelare - iar acest efect este unul de lungă durată! aș spune că a fost dragoste la prima folosire, iar această dragoste continuă :)

Vine într-o cutiuță neagră de 45g pe care se găsește o scurtă descriere a cremei:
„Cremă hidratantă - conține lavandă și flori de portocal pentru a menține echilibrul și hidratarea pielii. Indicată pentru tenul mixt, îmbunătățește aspectul acestuia.”


Pe spatele cutiei se poate citi cine a creat crema, fiind realizată manual. Partea cu „acest produs a fost făcut de Bianca la data 1.03.2012. A se folosi înainte de 01.05.2013” mi s-a părut foarte drăguță.


Așadar argumentele de a cumpăra această cremă ar fi:
- are un miros proaspăt și o textură fină, răcoroasă;
- se absoarbe ușor și complet de către piele;
- hidratează pielea, oferindu-i o senzație de prospețime;
- lasă pielea catifelată o perioadă îndelungată;
- îmbunătățeste elasticitatea pielea, ajutând astfel la dimininuarea ridurilor de expresie;
- reduce secreția de sebum în zona T;
- termenul de valabilitate este de 14 luni;
- cutia este „100% recycled” și poate fi folosită și ulterior, pentru depozitarea diferitelor creme sau lucrușoare mici.Ca singur așa-zis dezavantaj pe care l-am întâlnit, ar fi ambalajul, adică cutiuța aceasta mică, care dacă este scăpată din mână, duce la împrăștirea unei cantități impresionate de conținut. Da, vorbesc din expereință :)


Prețul este de 89,80 lei, nici ieftină, nici foarte scumpă. Oricum este o cremă pe care intenționez să o mai achiziționez deoarece se împacă foarte bine cu tenul meu.

Aici puteți găsi mai multe detalii despre crema hidratantă Imperialis de la Lush. Eu mă gândesc ca la următoarea comandă să îmi cumpăr și niște ulei solid pentru masaj în formă de inimioare, deoarece mi se par adorabile, dar nu mă pot hotărî ce să aleg între  „shimmy shimmy”și  „soft coeur”. Ce-i drept pe site nu spune care ar fi gramajul - sau dacă primești o singură inimioară sau mai multe :) Și mă mai tentează și uleiul solid de masaj Therapy :) decisions, decisions :)


Unt solid de masaj Shimmy Shimmy
Unt solid de masaj Soft Coeur
Ulei solid de masaj Therapy

În curând urmează și review-ul pentru masca de păr „H Suan Wen Hua” ... so stay tuned :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...