vineri, 15 iunie 2012

Comandă Luthelo

Spuneam recent că I'm addicted to breslo.ro ... aproape zilnic mă uit să vad ce produse handmade mai sunt pe site, care mai sunt noutățile, selecțiile și astfel am descoperit magazinul Luthelo care se ocupă în special cu realizarea de săpunuri dar și creme și loțiuni realizat manual numai din ingrediente naturale. 

Ceea ce îmi doream eu era o cremă de plajă bio cu spf 30 pe care am gasit-o pe site cu 35 lei și evident dacă tot am plasat comanda am decis să cumpăr și o cremă pentru ten mixt, plus 2 săpunuri, unul pentru igiena intimă și unul pentru față (care se dorește a fi un cadou pentru cineva drag). Și am primit și cadou un al treilea săpun!

Abia le-am ridicat azi de la poștă, nu le-am testat încă dar de mirosit miros bine :) Singura problemă este că am primit o altă cremă pentru ten decât ceea ce comandasem, adică în loc de argan și migdale, am primit luminița serii și trandafir, ceea ce nu m-ar deranja, însă termenul de valabilitate scris pe ambalaj e undeva în luna mai. Așadar am trimis un mail, deoarece nu răspundea nimeni la telefon (ce-i drept, am sunat după ora 8 seara) și sper să se rezolve. 

Comandă Luthelo

Săpunuri Luthelo
O să revin cu detalii despre produse și referitor la rezolvarea situației cu crema pentru față!

Later edit: am primit răspuns la mailul meu și mi s-a spus că greseala constă doar în folosirea unei etichete din lotul anterior, dar crema este noua și cât se poate de valabilă, dar dacă am orice dubiu va fi schimbată fără a trebui să mai plătesc cheltuielile de expediție. Dar am mers pe încredere deoarece crema pare cât se poate de proaspătă și miroase minunat!


Un comentariu:

  1. Ma bucur mult ca ne-am auzit si ca produsele ti-au inspirat incredere. Era ultima zi de pregatiri pentru vacanta si refacerea etichetelor ar fi insemnat sa nu pot expedia in timp until. Intro timp am renuntat la breslo si am ram as doar cu magazinul virtual pe www.luthelo.ro Sper din suflet ca produsele au fost de ajutor. Cu drag, Loredana Kaschovits

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...