sâmbătă, 16 iunie 2012

Prima experiență cu o cremă de protecție solară bio

Scriam ieri că mi-a sosit comanda de le Luthelo, piesa de rezistență reprezentând-o crema de protecție solară bio cu factor de protecție 30. Aceasta conține ingrediente precum ulei de shea, de migdale, de cătină, oxid de zinc și tocopherol ... so natural ingredients I would say!

Și azi mi-a fost dat să o testez pe propria piele, deoarece am fost la ștrand. Weeell ... spre deosebire de cremele „tradiționale” pe care mi-a fost dat să le folosesc, aceasta are culoarea albă, dar nu se absoarbe în piele pentru un efect „transparent”! Ai senzația că te cremuiești cu vopsea lavabilă albă - bine, e exagerată un pic comparația, dar nu cu foarte mult. Stratul protector este albicios la suprafața pielii și eu arătam albă ca varul din cap până în picioare. Am tot masat-o în piele, doar doar și poate poate se absoare ... dar nu și nu. Am culoarea pielii deschisă la culoare, nu a văzut prea mult razele soarelui anul acesta, dar nu arăt chiar ca personajele din Twilight. Ei bine, după folosirea loțiunii, eram precum alba ca zăpadă însă fără cei șapte pitici. Și nu a fost numai părerea mea exagerată - și prietena mea a costat „fato, dar ce albă ești!”. Și trebuie avut grijă și cu hainele, că se pot „albi” și ele de la cremă - sau purtat preventiv haine deschise la culoare :)

În rest trebuie să recunosc că nu m-am ars, m-am bronzat frumos, uniform. Ce-i drept m-am dus dis-de-dimineața la ștrand pentru a prinde soarele „benefic” de dinainte de ora 11.

Nu a fost chiar dragoste la prima atingere, dar intenționez să-i mai dau o șansă ... poate după ce mă mai maronesc un pic, nu va mai fi contrastul atât de puternic :)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...