vineri, 13 iulie 2012

100% Pure Cosmetics

100% Pure Cosmetics ar trebui să fie mai „bio”, decât celelalte produse bio, fiind 100% naturale și 100% vegetariene. Eu am cumpărat din această gamă Organic Coffee Bean Caffeine Eye Cream și Cherry Honey Scrub. 

Despre crema pentru ochi cu cafeină extrasă din boabe de cafea organică:
E un produs bunicel. Se absoarbe ușor de către piele, lasă pielea hidratată și dă o senzație răcoritoare. Miroase discret și plăcut a cafea. Cred că a fost unul din cele mai bune produse pentru ochi pe care l-am folosit - dar ce-i drept nu am folosit prea multe - însă nu vă așteptați la efectele revoluționare descrise de către compania producătoare. Are efect de hidratare și dă un plus de elasticitate pielii din jurul ochilor, însă nu am văzut efecte de diminuare asupra ridurilor de expresie, iar în legătură cu efectul asupra cearcănelor nu mă prea pot pronunța, deoarece din fericire dorm destul și am „cearcănele” în limitele normalului.

Valabilitatea este de 6 luni, iar pentru tubul de 14ml aș zice că durează 2-3 luni, depinde de fiecare cât de des îl folosește și ce cantitate folosește.


Despre exfoliantul pentru faţă cu cireşe şi miere:
Este un exfoliant fin, delicat ... miere, perle de jojoba și extract de fructe - mi se pare exfoliant si mască, așa că după ce îmi masez fața îl mai las câteva minute ca mierea să-și facă „datoria” de a hrăni tenul. Tenul rămâne curat, hidratat, elastic și proaspăt după folosire. Există și tendința de a-l degusta, deoarece și buzele trebuiesc exfoliate și e destul de greu să te abții să nu-l guști :)

Valabilitatea este de 6 luni de la deschidere și are 148 ml - mai mult decât suficient pentru perioada cât e valabil zic eu ... aș sugera recipiente mai mic :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...