duminică, 19 august 2012

Pentru îngrijirea pielii din jurul ochilor

Am mai făcut câteva achiziții bio relativ recent, dar nu chiar atât de recent încât să nu-mi pot da cu părerea. Și după cum reiese și din titlu aceste achiziții au vizat îngrijirea pielii din jurul ochilor, care are nevoie de o atenție sporită.
Și acum produsele și o scurtă descriere:

Pe recipientul de 45g există următoarea descriere:„doar cele mai fine și delicate ingrediente pot fi folosite pentru zonele cele mai sensibile ale corpului. Aplicați în jurul ochilor și veți observa efectul său benefic. Împrospătează, hidratează și minimizează ridurile.”
Recipientul are o pompiță care dozează cantitatea optimă a unei aplicări. Crema are o textură ușoară, plăcută care se absoarbe ușor de către piele lăsând-o proaspătă și hidratată, fără nicio urmă de iritare. Crema îmbunătățește aspectul general al pielii din jurul ochilor, reduce cearcănele și previne apariția noilor riduri - nu vă imaginați acum că funcționează ca o radieră :)
Mi se pare un produs bun pentru îngrijirea pielii din jurul  ochilor, în special pentru a asigura o hrănire optimă a acestei regiuni și a preveni apariția cearcănelor și a ridurilor.

Este un ser antirid cu acid hialuronic nediluat, din care eu folosesc câteva picături pe întreaga față dimineața și seara, înainte de culcare. Este incolor și se absoarbe rapid în piele, destine pielea, conferindu-i elasticitate, hidratare și strălucire. De asemenea ajută la atenuarea ridurilor existente și, sper eu, previne apariția unora noi :)

Pe acesta îl folosesc seara, înainte de culcare, masând ușor zona din jurul ochilor, până se absoarbe în piele și lasă doar o peliculă subțire grasă. Untul de shea ajută la hidratarea pielii din jurul ochilor, conferă elasticitate, reduce cearcănele și ridurile.

Așadar acestea sunt produsele pe care le folosesc eu momentan pentru îngrijirea pielii din jurul ochilor ... de asemenea recomand masajul acestei zone, atât cu un cub de gheață, cât și cu degetele sau un aparat de masaj!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...