miercuri, 5 septembrie 2012

Detoxificare la Bio Verdena


Fiind în vacanță ... hip hip hurray ... pentru 2 săptămâni ... hip hip hurray ... am achiziționat un voucher de pe Zumzi pentru 2 ședințe de detoxifiere la Bio Verdena și astăzi am fost la prima ședință și m-am gândit să împărtășesc impresiile la cald :)

Este a doua oară când merg la o ședință de detoxifiere ... dar cu siguranță nu ultima - mai ales că mai am o ședință pe voucher! Pentru cei care nu au mai fost la o ședință de detoxifiere, ea se rezumă pur și simplu la a-ți baga piciorușele într-un lighenaș cu apă caldă conectat la un dispozitiv „magic” care ajută la eliminarea toxinelor din organism, așadar după jumătate de oră să nu vă surprindă ca apa va fi galbuie sau maronie. 

Și acum despre beneficiile detoxifierii:


 • Tratamentul Detox Spa reduce cantitatea de toxine din organism
 • Activează funcțiile metabolice și circulatorii
 • Îmbunătățește funcțiile ficatului și a rinichilor
 • Reduce starea de insomnie până la dispariție, cât și a inflamațiilor și vânătăilor prin reducerea cheagurilor de sânge
 • Încetinește îmbătrânirea și îmbunătățește flexibilitatea corpului


 • Am de gând, în afara ședinței de mâine, să mă mai duc și săptămâna viitoare pentru încă câteva ședințe ca să-mi purific organismul cât de cât. Oricum pe voucher mai am și reduceri la masaj relaxare, masaj reflexogen și tratament facial personalizat. Chiar mâine voi beneficia, pe lângă ședința de detoxifiere, de tratamentul facial așa ca voi reveni cu impresii și despre acesta.

  Bio Verdena este o afacere de familie și vi se va povesti istoricul afacerii, povestea de familie și specialitățile  oferite prima dată ce le veți trece pragul. Atmosfera mi s-a părut caldă și familială, așadar am decis să încerc și tratamentul pentru ten și probabil săptămâna viitoare voi beneficia și de reducerile de la masaj. Ah, și m-am lăsat convinsă să achiziționez și un spray facial tonic cu aloe vera - voi reveni cu impresii dacă a fost sau nu o investiție bună.

  Niciun comentariu:

  Trimiteți un comentariu

  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...