duminică, 16 septembrie 2012

TED: o comedie reușită!

Adică pe mine a reușit să mă facă să râd de mai multe ori, în condițiile în care de cele mai multe ori nu găsesc comediile americane amuzante - parcă toate au același tipar și mai degrabă încearcă să te șocheze în încercarea de a te face să râzi!


„Ted” este o comedie despre un băiețel care nu avea prieteni când era mic așa că își pune o dorință ca noul său urșuleț de pluș să prindă viață și să devină cel mai bun prieten al său ... și dorința lui devine realitate :) și de aici încep situațiile amuzante, băiețelul crește într-un bărbat de 35 de ani interpretat de Mark Wahlberg, iar ursulețul de asemenea crește, nu în dimensiuni, ci ca „experiență”, devenind și el un „adult”. Și veți putea vedea un ursuleț atipic, însă bine intenționat :)

Mi-a mai plăcut foarte mult cum acest ursuleț prinde viață, cum se mișcă, cum se urcă pe lucruri, expresiile feței lui - mi se pare extraordinar cum a fost realizat! Ted, adică ursulețul, este sarea și piperul acestui film, Mark Wahlberg și Mila Kunis fiind pe planul „secundar”, acest ursuleț atrăgând toată atenția :) cel puțin așa a fost în cazul meu! Alte elemente de interes ar fi faptul că naratorul filmului este nimeni altul decât Patrik Stewart, adică căpitanul Picard din Star Trek (yes, I was a huuuuge fan!) și că Norah Jones ne cântă și ne încântă în acest film (nu foarte mult, dar suficient cât să-i auzim glasul superb!).

Atenție însă că este o comedie pentru adulți, nu cred că este tocmai indicată pentru cei mici ... Ted este un ursuleț atipic, dar foarte simpatic și amuzant :)
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...