vineri, 12 octombrie 2012

Bijuterii hand-made

Scriam pe blog că mie îmi place să mă uit aproape zilnic pe ce minunății mai apar pe breslo.ro și tot clătindu-mi ochii am descoperit magazinul „pixie” și am pus ochii pe niște cerceluși foarte drăgălași, cu fragmente de frunze conservate în rășină incoloră. Și astfel am intrat în contact și cu Andrada (care este o fată super-drăguță!), care mi-a spus că bazele și tortițele sunt realizate din alamă, dar la comandă se pot realiza și din argint. Așadar am făcut o comandă pentru 2 perechi de cercei, care a fost onorată promt, iar comunicarea a fost excepțională.

Aceștia sunt noii mei cerceluși adorabili, drăguți, gingași, plini de personalitate, realizați cu migală și dragoste, manual, din argint, rășini incoloră și fragmente din floare de hârtie, respectiv lampion chinezesc.


Fiecare pereche de cercei vine însoțită de o scurtă descriere despre specia conservată în rășină.
Pentru comanda realizată am primit cadou și o brățară frumușică foc - pe care abia aștept să o asortez cu rochița mea în nuanță de „green-mint” comandată de pe asos.com.


Intenționez să mai revin în magainul Andradei, atât pentru a-mi lua mie ceva drăgut, cât și pentru cadouri pentru cei dragi - sau mai bine zis cele drage. De când am descoperit lumea „bio” prietenele mele tot primesc uleiuri de corp si alte „minunății” bio! Iar acum că am descoperit aceste bijuterii hand-made, e timpul să le descopere indirect și ele :D


Un comentariu:

  1. Eu personal port bijuterii, bratari si cercei lucrati manual.
    Felicitarile pentru ce ai realizat tu.


    Te pupix dulce.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...