vineri, 26 octombrie 2012

Despre experința mea cu șampoanele bio

Eu până acum am încercat vreo două șampoane bio, așadar nu e tocmai o experiență  vastă, dar dacă începutul părea promițător, după vreo două săptămâni scalpul începea să mă mănânce și dermatita seboreică să se dezvolte în voie până la întreruperea relației cu șamponul bio și revenirea la „nocivul” H&S anti-mătreață, pe care îl folosesc în mod uzual (am folosit și șampoane medicinale, cu mai mult sau mai puțin succes, dar până la urmă am rămas la H&S ca raport preț-efecte).

Părul meu prezintă tendințe de îngrășare și mătrață și mai are ca bonus o predispoziție spre dermatită seboreică. Evident, că șampoanele bio alese au fost din cele antimătreață pentru păr gras, dar după ceva mai multe folosiri rezultatele nu au mai fost din cele benefice, iar dermatita seboreică începea să își facă de cap. 

Părerea mea este că șampoanele bio sunt eficiente pentru un scalp sănătos și un păr normal, în celelalte cazuri neavând efecte din cele mai plăcute. Cel puțin așa au fost experiențele mele!

2 comentarii:

  1. N-am încercat până acum un şampon bio, folosesc Revalid de mulţi ani şi sunt mulţumită. Am încercat şi alte şampoane, dar a trebuit să renunţ destul de repede la ele fiindcă începuse să-mi cadă foarte tare părul.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am încercat niciodată Revalid ... părul îmi cade, dar crește la loc :)

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...