marți, 23 octombrie 2012

Ședință test de rejuvenare facială la SlimArt

Tot de pe blogul Colțul Cameliei am profitat și de oferta de a testa rejuvenarea facială de la SlimArt la 70 lei, deoarece o ședință normală costă 150 euro. Ce-i drept, după cum îi spune și numele, ședința test te trece câteva minuțele prin toate cele patru proceduri componente (microdermabraziune, radiofrecvență și ultrasunete, radiofrecvență pulsată și ultrasonic), în loc de cele 15 minute care se acordă în mod obișnuit fiecărui pas. Detaliile exacte asupa procedurii pot fi găsite pe site-ul SlimArt, iar odată ajunse la ședință vi se explică în detaliu procedura, fiecare pas și ce așteptări să aveți în urma acesteia. Este o procedură de durată, care trebuie la început efectuate 5-6 ședințe pentru rezultate vizibile, iar apoi este recomandată repetarea la fiecare 3-4 săptămâni, pentru întreținere. Expresia „obrazul subțire, cu cheltuială se ține” parcă capătă un nou sens :)

Nu este o procedură de unică folosință, ci aș zice lunară, dacă se doresc rezultante constante și nu e chiar pentru bugetul oricui. Mă gândesc că este o procedură mai degrabă recomandată persoanele publice și celor a căror imagine și aspect fizic este cel aducător de venit - aici poate fi vorba de salariu sau un soț generos :) Nu cred că este neapărat o necesitate, cum este prezentat pe site :) un ten frumos se poate întreține și prin alte mijloace naturale, mai puțin costisitoare! Dar poate peste câțiva ani când tenul va necesita mai multă întreținere, poate voi fi tentată să apelez la rejuvenarea facială :)

Dar să povestesc și despre rezultate, căci da acestea există și se observă de la prima ședință, fie ea și test. Tenul se strânge parcă după procedură, e mai luminos, mai catifelat, pare întinerit și am observat și o dimunuare a ridurilor fine de expresie din jurul ochilor - acele „laba gâștei”; iar cremele se absorb mult mai bine, pielea pare avidă să le absoarbă.

Sursă

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...