luni, 15 octombrie 2012

Tratament cosmetic la SlimArt

Citind despre ofertele promoționale de la SlimArt de pe blogul Colțul Cameliei, am decis să mă înscriu și eu la oferta de tratament cosmetic de curățare și la faimoasa rejuvenare facială, ca să îmi răsfăț tenul. Vă puteți înscrie și voi, ofertele sunt valabile până la iarnă - ca apoi să putem schimba impresii :)

Azi am ajuns la tratamentul comsetic de curățare, sedința durând cu totul - inclusiv sfaturile de îngrijire și savurarea unei cești de ceai - aproximativ 2 ore. Salonul este situat în piața Lahovari, are un semn destul de mare la intrarea în scara blocului, se află la etajul 2, într-un apartament spațios și frumos decorat. Încăperea unde se realizează tratamentele cosmetice este una din cele mai încăpătoare din câte am fost și foarte primitor  decorată.

Și acum să trecem la descrierea tratamentului propriu-zis. La fiecare pas ți se explică ce produse se folosesc, ce conțin și ce rol au în tratament. Mi s-a mai explicat până acum, dar nu chiar așa detaliat!

Am început prin demachiere, tonifiere și apoi continuând cu un peeling cu papaya, care mi-a cam pișcat fața (am fost avertizată că așa acționează), urmând apoi un gel cu extract de cactus pentru deschiderea porilor, care a fost apoi acoperit cu plastic. Nasul și gura mi-au fost lăsate libere :) Așadar nu a fost folosit deloc vaporizatorul! Apoi a urmat durererea ... adică extracția. Bietul meu năsuc câte a pătimit, cred că mi-au dat un pic și lacrimile (deh, a fost un moment emoționant!), dar până la urmă a fost curățat de tot. Mai aveam un pic să spun: gata! gata!, dar am rezistat eroic până la capăt. Cu toate că nu trecuse foarte mult de la ultimul meu tratament de curățare, adică o lună și un pic, tenul se încărcase destul de mult, se mai și deshidratase și porii erau cam închistați și aparent cactusul asta nu a reușit să-i deschidă prea bine ... so it was kind of auch!

După extracție a urmat o cremă cicatrizantă cu propolis, urmată de chestiuța acea cu curent care cicatrizează rănile, alte cremuieli și apoi masca (care spre rușinea mea nu mai știu ce conținea). And that was all folks :)

La sfârșit am fost întrebată ce produse folosesc pentru îngrijirea tenului, mi s-au făcut recomandări pentru fiecare în parte ... și nu ca mărci, ci ca tipuri de creme, de ingrediente. Și am băut și o ceașcă de ceai verde cu lotus! 

Deoarece tenul meu era destul de deshidratat, mi s-a recomandat să strecor câteva picături de ulei de cătină în crema de față pentru a îmbunătăți propritățile de regenerare a acesteia. Ceea ce voi și încerca! De asemenea mi s-a recomandat să folosesc un ser înaintea aplicării cremei hidratante pentru a intensifica efectele acesteia. Mi s-a confirmat efectul benefic al serului cu acid hialuronic asupra tenului și al untului de shea pentru conturul ochilor. Și au mai fost și alte recomandări, dar nu îmi vin în minte acum :)

La plecare tenul era curat, puțin roșiatic, tonifiat și hidratat. Voi reveni cu amănunte după ce voi încerca și rejuvenarea facială :) A mai fost și altcineva la SlimArt? Păreri? Impresii?

2 comentarii:

  1. Cred ca rejuvenarea faciala o sa-ti placa mai mult si o sa vezi o diferenta majora la tenul tau. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Sper :) maine o sa o testez si voi reveni cu impresii :)

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...