luni, 1 octombrie 2012

Un an de blog :)

În urmă cu exact un an, pe 1 octombrie 2011 lua viața acest blog, din dorința de a împărtăși cu ceilalți, în special cu cei dragi, impresiile de călătorie, părerile despre diferite produse și micile sau marile descoperiri pe care le realizez în viața de zi cu zi :)

Primul articol a fost o scurtă descriere a orașului Atena, în urma unui city-break petrecut în acest loc, născut din dorința de a împărtăși impresiile plăcute, câteva sfaturi de călătorie și nu în ultimul rând câteva poze :) deoarece printre pasiunile mele se numără fotografiile!

De atunci, în decursul unui an am scris 76 de articole (77 cu acesta!), toate referindu-se la părerile mele sincere referitoare la subiectele respective. În caz că există vreun dubiu, toate părerile referitoare la produse îmi aparțin, acestea sunt produse cumpărate de mine pentru mine ... am primit un singur produs pentru testare de la BioBeauty - un lapte de corp Cattier! despre care am scris părerea mea obiectivă aici ...

În rest mă bucur că datorită acestui mic blog am intrat în contact cu alte bloguri, în spatele cărora am descoperit persoane minunate, din a căror experiența am putut învăța multe, am citit multe articole scrise cu multă dăruire.

O să mai scriu în continuare articole, în funcție de timpul disponibil și cu siguranță voi continua să urmăresc alte bloguri și voi încerca să adaug mai multe comentarii în viitor articolelor care îmi fac ziua mai frumoasă sau îmi îmbunătățesc cunoștințele ... pentru că știu din experiența proprie că orice mic comentariu îmi poate face ziua mai senină, așa că sper să o facă și altora!
Un comentariu:

 1. Buna Adriana,

  Te astept sa te inscrii la primul giveaway de pe blogul meu. Sunt trei premii puse in joc!

  Pentru mai multe informatii viziteaza:
  http://clothesabcs.blogspot.ro/2012/09/primul-giveaway-fashionshoppinggossip.html

  Succes!

  RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...