miercuri, 14 noiembrie 2012

100% Pure: Cremă hidratantă cu ulei de argan și factor de protecție (SPF 30)

După ce am folosit o perioadă crema hidratantă pentru ten mixt de la Lush, Imperialis, am decis că este timpul pentru o schimbare, mai ales tot primind „sfaturi” în legătură cu faptul că soarele este nociv în orice anotimp și este recomandat ca produsele folosite pentru ten să conțină și factor de protecție. Și astfel mi-am îndreptat atenția spre crema hidratantă cu ulei de argan și factor de protecție (SPF 30) de la 100% Pure!

Fiind sezonul rece, pentru un plus de hidratare am decis să adaug la fiecare utilizare a cremei și câteva picături de ulei de cătină albă. Să încep prin a spune că îmi place foarte mult această cremă și intenționez să o achiziționez și pe viitor ... mai ales la vară când soarele își va arăta „colții”!

Descrierea oficială a cremei este: Ușoară și hidratantă, formula specială a acestei creme cu factor de protectie 30 împotriva radiațiilor UVA și UVB, hrănește pielea cu nutrienții din uleiul de argan, uleiul de măceșe și din extractele de ceai verde și plante. Pe lângă protecția împotriva razelor solare, antioxidanții protejează pielea de acțiunea nocivă a mediului înconjurător. De asemenea, crema protejează împotriva cancerului de piele, reduce aspectul neplăcut al liniilor fine ale pielii, al ridurilor și al petelor produse de soare !”


Crema vine într-un ambalaj de 50ml, care are o pompiță ce dozează foarte eficient cantitatea necesară de cremă pentru o utilizare. Prețul este de 105 lei - ingredientele naturale sunt mai scumpe ca cele artificiale, dar își merită bănuții :)

Este o cremă consistentă, de culoare albă, care se absoarbe ușor de către ten, conferindu-i luminozitate și hidratare de lungă durată. Imediat tenul este catifelat și vizibil mai luminos. 

De asemenea am observat că în cazul tenului meu mixt a contribuit și la reducerea secreției de sebum din zona „T”, porii fiind diminuați, iar tenul păstrându-și aspectul curat un timp mai îndelungat.

Crema conferă elasticitate pielii, ajutând și în cazul ridurilor de expresie și cred că folosită pe termen lung ajută la diminuarea ridurilor existente și previne apariția de noi riduri.

Voi ați mai folosit produse de la 100% Pure? Dacă da, ce impresii aveți despre ele?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...