duminică, 25 noiembrie 2012

Teatrul Odeon: Gaițele

Aseară am fost după o îndelungată absență la teatru și eram foarte entuziasmată să văd din nou cum actorii talentați dau viață personajelor pe scenă, cum te transportă într-o altă lume și te fac să uiți de grijile cotidiene pe durata spectacolului.

Piesa aleasă a fost „Gaițele”, jucată la teatrul Odeon. Piesa a fost una reușită, îmbinând tragicul cu comicul, însă recunosc că aveam așteptări ceva mai mari ... mă așteptam să râd cu lacrimi de la un capăt la altul, ceea ce nu s-a întâmplat :) Însă oricum, este o piesă ce merită timpul și banii, mai ales că un bilet la teatru este surprinzător mai ieftin decât unul la cinema. Prețul unui bilet la categoria I este de 26,5 lei, iar la categoria a II-a este de doar 12,72 lei.

Pentru prima oară am stat la lojă și mi s-a părut cam incomod. Eu sunt o făptură micută, așa că am mereu spațiu de dezmorțit și întins picioarele... ei bine, nu a fost cazul și de această dată! Piesa s-a desfășurat în Sala Majestic a teatrului Odeon, iar spatiul din loje este destul de îngust, iar scaunele cam incomode, mai ales că trebuia sa ma răsucesc pentru a vedea piesa și oricum colțul stâng al scenei era cam „obturat”. În rest s-a văzut totul frumos de sus, dar data viitoare voi căuta locuri în rândurile din față.

Pentru cei interesați de stagiunea curentă a teatrului Odeon puteți găsi mai multe informații aici. Vă puteți abona la newsletter pentru a primi informații săptămânale referitoare la spectacolele și evenimentele care se desfășoară în cadrul teatrului. 

Dacă vă hotărâți la o anume piesă vă recomand să achiziționați bilete din timp, deoarece acestea se epuizează rapid. Aveți posibilitatea de a rezerva biletele online, iar după confirmarea rezervării le puteți ridica de la casieria teatrului în decurs de 48 de ore. Orarul casieriei este de la 11:30-19:00 în fiecare zi, cu pauză de masă între 14:30-15:00.

Vouă vă place să mergeți la teatru? Ce piese v-au plăcut în mod deosebit?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...