joi, 27 decembrie 2012

De Crăciun, de pe Mya Shop :)

Sau ce mi-am cumpărat în materie de make-up pentru aceste sărbători de iarnă. Ei bine, în acest an am intrat pe myashop.ro și am văzut câteva lucruri care mi-au atras atenția pentru machiajul de Crăciun și Revelion. Acestea au fost: paleta de farduri Sleek Respect, primerul de ochi Nyx HD și tușul de ochi Sleek „Dip It” pe negru. Am pus accentul pe machiajul ochilor, deoarece pentru buze mai am încă rujul minunat roșu pe care l-am achiziționat anul trecut, tot pentru machiajul de Crăciun: Red Fever de la Rimmel.

Așadar ales, plasat comandă, produsele au ajuns la timp, sunt exact ca pe site, iar în plus ...sunt fooarte bune! Spun asta evident după ce l-am încercat. Plus că am primit și un mic cadou la comandă: un gloss transparent pentru buze. So me happy cu alegerile făcute :) mai multe detalii despre acestea puteți vedea mai jos:

Paletă Sleek Respect
Culorile acestei palete sunt absolut superbe, atât mate, cât și sidefate. Au și un aplicator cu 2 capete însă recomand folosirea unor pensule pentru aplicare ...că doar știm că pensulele fac diferența pentru un machiaj reușit! :)

Primer Nyx HD
Cel mai bun primer ... ever! cel puțin din câte am încercat eu :) am avut un primer de la Guerlain care a fost o mare dezamagire, apoi un creion Nyx Jumbo - care e o bază de machiaj bună, doar că este mai dificil de aplicat, iar varful creionului are tendința de a se rupe.

Acest primer se aplică foarte ușor cu aplicatorul din dotare, iar apoi cu vârful degetelor se uniformizează ...cel puțin eu așa fac. Machiajul rezistă pe parcusul întregii zile, fiind impecabil! Îl recomand oricui își dorește un machiaj care să rămână intact de dimineața până seara.

Tuș Sleek Dip It
Un tuș de ochi cu o pensulă tocmai bună pentru o aplicare precisă, atât pentru un contur subțire, cât și pentru trasarea de linii mai groase. Ceea ce m-a surprins este că acest tuș chiar rezistă, ochii mei fiind oarecum „lacrimogeni” și având darul de a întinde tușul ...dar nu și pe acesta! a rezistat cu stoicism pe pleoapă și a trecut testul!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...