luni, 21 ianuarie 2013

Când Isadora dansa ...

„Când Isadora dansa” este o frumoasă piesă de teatru despre celebra dansatoare Isadora Duncan, jucată dumnezeiește de către nimeni alta decât Maia Morgenstern, pe care am văzut-o recent la teatrul Odeon. Da, am eu o slăbiciune pentru teatrul Odeon! Și mai am o slăbiciune și pentru Maia Morgenstern, care mi s-a părut superbă, ca actriță, dar și ca femeie, fiind mai frumoasă în realitate, decât cum mi-o aminteam eu de la televizor.


Așadar „Când Isadora dansa” este o dramă, cu accente comice, o piesă vie, în care pe lângă dulcele grai românesc se îmbină rusa, franceza, engleza, greaca, italiana și ... suedeza. Fiți fără griji, nu veți pierde firul și esența, datorită acestei îmbinări de limbi străine, deoarece personajele și traduc.

Este o piesă pe care o recomand cu mult drag, pe care mi-a făcut o enormă plăcere să o văd, care mi-a produs o stare de bine, am plecat cu zâmbetul de buze de la teatru și încă zâmbesc gândindu-mă la personaje și la actorii care le-au dat viață.

Dacă sunteți curioși să aflați mai multe despre Isadora Duncan, puteți găsi mai multe informații pe wikipedia (unde altundeva!?).


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu